About me

Mats Wolters

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school, besloot ik mezelf op de markt te brengen. Ik doe dit omdat ik de markt wil zien en als er een doos voor mij is, dan wil ik weten waar ik er een krijgen. Ik weet dat ik niet de eerste in mijn familie om een desktop computer eigen, dus ik ga gebruiken wat ik kan om zo veel als ik kan leren. In mijn geval, de eerste laptop die ik kocht (een HP Pavilion 9100) was een geweldige doos voor de prijs. Echter, het was niet een zeer veelzijdige doos en de enige manier waarop ik kon werken met het was om het te gebruiken als mijn belangrijkste machine. Die machine had ook een DVD-station. Dus dat was het einde van die laptop voor mij.

Het was een tijdje voordat ik vond mezelf met genoeg tijd te besteden aan het leren van de basisprincipes van een computer, maar ik vond dat mijn kennis over computers, over hoe een computer te gebruiken, was gedaald een beetje sinds ik begon terug te gaan naar school.

In 2010 werd ik geïnterviewd door het Tv-programma Het Erkleid, Het Kijks de Groene. De Nederlander was geïnteresseerd in mijn visie op de aard van het digitale tijdperk, vooral in termen van de mogelijkheid van het gebruik van dozen in scholen.

Ik werd ook geïnterviewd door de Nederlandse publicatie 'Die Antwoord' voor een verhaal getiteld "Het Werk de Groene en Nederlands". Daarna ben ik begonnen met het schrijven van een boek getiteld "Dozen in Nederland". Ik heb dit boek geschreven vanuit een ethisch, wetenschappelijk en educatief perspectief. Dit boek gaat over boxgebruik op scholen en in de toekomst. Dozen zijn de perfecte "middelen van controle" en "instrumenten van weerstand" te worden gebruikt in scholen, evenals een instrument om te worden gebruikt voor het onderwijs. Ze zijn een vorm van informatie, die wordt opgeslagen op fysieke media (dozen), die we gemakkelijk kunnen openen, zelfs als we niet technisch vaardig zijn.

Ik ben geboren in Nederland in 1961 en ik heb enkele jaren in Zweden gewoond. In 1992 verhuisde ik naar Duitsland, waar ik nu als vluchteling in Düsseldorf woon. Ik lees, schrijf, schrijf graag over muziek en films, lees boeken over verschillende aspecten van het moderne leven en ik ben ook erg gesteld op theater en film. Ik heb een bachelor in psychologie aan de Universiteit van Graz, waar ik studeerde filmstudies (voor de tweede keer zal ik proberen te schrijven over film op een bepaald punt). Als ik niet schrijf over dingen (de kunsten en films, bijvoorbeeld), ik geniet van tijd doorbrengen met mijn man (die ook een theater liefhebber en een muziekliefhebber), kinderen en een grote collectie van boeken.

Ik woon momenteel in een appartement met mijn man. Ik wil graag bij mijn familie zijn en ik probeer de tijd tussen mijn schrijven door te brengen wanneer ik kan.

Ik heb veel ervaring omdat ik zelf verschillende dozen van verschillende vormen en maten. De meeste dozen zijn gemaakt van plastic, maar ik heb ook een aantal houten dozen. Deze blog is gericht op een algemeen publiek die wil leren over de bouw van dozen en hoe ze te bouwen. Ik gebruik ook mijn persoonlijke ervaring om te delen wat ik heb geleerd door de jaren heen.

Het doel van mijn blog is om beginners en mensen die nog nooit de gelegenheid gehad om een doos te bouwen te helpen. Ik wil links naar goede dozen post en ik zal mijn best doen om eventuele vragen die je hebt te beantwoorden. Als het je bevalt wat je ziet, of als je het wilt delen met je vrienden en familie, klik je op de knop Vind ik leuk aan de rechterkant. Als je suggesties of suggesties hebt voor toekomstige berichten, klik dan op de knop Een opmerking achterlaten.