contacteer mij

Mats Wolters

Contactformulier

Wees altijd beleefd en gebruik de juiste spelling en interpunctie. Gebruik alsjeblieft geen godslastering of maak geen persoonlijke aanvallen. Wees altijd respectvol. Neem niet de tijd om een draad te maken op een van mijn planken. Als je iets belangrijks te zeggen hebt, maak dan een nieuwe thread.

Als je andere vragen hebt, stuur me gerust een bericht op Twitter of mijn Tumblr. Ik heb ook een Facebook-account, waar ik dingen in de gaten houd. Als u een Box User die vond deze gids nuttig en zou graag de blog te ondersteunen, u meer te weten komen over mij op de zijbalk of op mijn homepage. Ik heb het maken van blog posts over mijn ervaring met dozen voor vele, vele jaren en ik zou graag voor u om met mij mee. En als je bij ons komt, krijg je een heleboel nuttige, inzichtelijke en hilarische (evenals soms ergerlijke) links naar nuttige informatie over dozen. Ik moedig u ook aan om te controleren of mijn Flickr-pagina en de blog archieven daar.

Je hebt een vraag over doos of dozen. Als je vragen hebt over de "box" die je jezelf stelt of de "box-gerelateerde" berichten, kun je naar het forum aan de bovenkant. In geval van vragen zal ik er zijn met al mijn informatie, zoals ik ze allemaal heb gelezen. In het geval van antwoorden zal ik proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Ik ben momenteel promovendus in computerwetenschappen. Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van mijn promotietraject. Ik ben al een software ontwikkelaar al geruime tijd en ik hou van software te schrijven. Ik ben gepassioneerd door het schrijven en ik hoop dat ik kan bijdragen aan ander's ontwikkeling van informatica. Ik werk veel avonden, nachten en weekenden. Ik neem niet veel vakanties, ik breng het grootste deel van mijn tijd het schrijven van software, want ik weet dat het mijn passie. Ik wil meer weten over software ontwikkeling. Ik hoop dat je mijn werk leuk vindt en dat je het interessant vindt. Mijn naam is Mats.

Opening Hours