Hoe kan ik de gele brievenbussen verkrijgen?

Mats Wolters

ga gewoon naar het postkantoor en vraag hen om de brieven die u wilt in de gele brievenbussen te schrijven. Het is niet zo ingewikkeld, je moet gewoon minstens 21 jaar oud zijn.

De volgende vraag is: Hoe komt een doos daar? Ik heb mensen gezien die beweren dat ze een doos kopen op dezelfde dag dat ze naar een winkel gaan. Overweeg een ervaringsrapport Celebrations Doos. Ik heb nog nooit gehoord van dat gebeurt en ik begrijp niet waarom. Ligt het aan mij, of schrijft het postkantoor alleen de gele brievenbussen op bepaalde momenten van de dag? Komt het er op andere momenten? Als het daar komt, hoe krijg je het dan bij je? Hoe groot is de kans dat het je binnen een redelijke tijd te pakken krijgt? Ik weet zeker dat er geen manier is om het eruit te laten zien als een gemakkelijke taak, maar wat als je niet wilt wachten? Is er een manier om dit gedoe te voorkomen? Ik heb gehoord dat je gratis brievenbussen op je naam krijgen. Ik zou graag denken dat dat een grap is, maar ik heb veel verhalen gezien waar mensen dozen kregen en ze toen niet eens konden vinden. Dit kan indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Flos Miss K Tafellamp. Wat kost het om je eigen gele brievenbus te krijgen? Hoe lang duurt het om er een te krijgen? Hoe vind ik meer informatie over het kopen van dozen? De enige officiële site die ik kan vinden is het Nederlandse Postkantoor. Dit onderscheidt het van andere artikelen zoals doos vergelijk. U ook veel informatie vinden op andere sites. Maar sommige van de informatie is verouderd en niet betrouwbaar. Wat is het verschil tussen postbussen en gratis dozen? Het postkantoor geeft je twee opties, de Gratis en de Gele Post Dozen. De gratis dozen zijn min of meer hetzelfde als gewone brievenbussen (de naam voor hen is "Post-box"). De gele dozen zijn de speciale dozen, zoals die je zou kunnen zien in een film waar de personages worden achtervolgd in een trein, en je eigenlijk de doos te openen en een aantal nuttige dingen binnen te vinden. Bijvoorbeeld, kocht ik een gele Post Box (op dezelfde plaats) om een e-mail te sturen naar mijn vrienden in Frankrijk. Ze houden van dit soort post, maar het kost veel, en het kost veel tijd. En natuurlijk, de dozen zijn alleen nuttig voor postkantoren. U niet echt e-mail versturen via de postbussen. U bijvoorbeeld post versturen via postbussen, maar ze geven u niet de gratis brievenbussen en u niet tegelijkertijd e-mail verzenden via de gratis dozen.