Hoeveel kosten dozen?

Mats Wolters

Ik weet het niet. Ik verkoop ze gewoon. De prijs die je hier ziet is mijn schatting.

Als u wilt weten hoeveel een doos kost je in het echte leven (zonder geld) controleer dan mijn vorige blog post hier: Hoeveel een doos kost je om te maken?. Ik ben niet de enige die die vraag beantwoordt en mijn prijsraming is gebaseerd op wat ik heb verzameld door jarenlange ervaring. Ik ben niet zeker hoe nauwkeurig die prijs is, echter, als ik niet over een betrouwbare manier om alle mogelijke prijzen van dozen te vergelijken, maar in dit artikel zal ik proberen om u mijn beste schatting op de prijs die u verwachten voor uw eigen zelfgemaakte doos. Ik weet het, ik weet het, het gaat om een lange blog post, maar hier zijn de belangrijkste punten: De kosten zijn hetzelfde als een standaard boxed set in een winkel of op een veiling. Een doos is gewoon een gewone kartonnen doos, die u gebruiken voor vele doeleinden. Als u dozen in een doos of als decoratie gebruikt, u een lagere prijs krijgen. Ook, sommige mensen niet graag dozen te kopen, omdat ze het gevoel dat ze te zwaar zijn voor hun hand. Zelfs Slaapbank Winkel is een test waard. In mijn ervaring, duurt het meestal 2-3 mensen, of in mijn geval slechts een, om te helpen een doos te maken. Een doos is niet zo groot, dus je alles erin doen, behalve je speelgoed. De meeste van alles, denk ik, moet je een thema te kiezen, waardoor het makkelijker om uw doos te dragen. Ik denk dat het beste thema is iets wat je wilt, iets waar je veel plezier mee hebt. Bijvoorbeeld:

Mijn hoofddoos is gewoon een witte kartonnen doos. Maar, het kan een doos met een foto van een hond of een bloem, of een foto van mijn kinderen, dat is altijd een goed thema. Bekijk het rapport doos vergelijk experience report. Dit is hoe mijn doos werkt: 1. De foto van de hond is in de hond doos.