Is er een gemeenschap rond dozen?

Mats Wolters

die is er niet. Dit onderscheidt het van artikelen zoals Accessoires Salontafel.

In een recente blogpost zei ik dat ik graag mijn dozen in een gemeenschap te zien. Dus heb ik besloten om een blogpost te schrijven voor dat doel: dozen in de gemeenschap. Ik wil het zelf doen. Dit onderscheidt dit artikel expliciet van andere producten zoals Bed & Breakfast Den Bosch. Ik ga het niet in het Engels doen: omdat ik weet dat het niet goed zal worden ontvangen, en mijn Nederlands is nog steeds vrij zwak, dus ik wil niet dat het eruit ziet als een verspilling van tijd. Maar als het werkt, misschien zal ik een blog over te starten. Daarom schrijf ik deze blogpost, om de wereld te laten zien dat Nederland een goede plek is voor dozen: omdat ze vrij makkelijk te krijgen zijn.

Ik heb al gesproken met mensen uit de gemeenschap in de comments, en velen van hen zeggen dat ze niet graag dozen te kopen, omdat ze niet willen de machine te gebruiken. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan Leeslamp Ikea. Ik moet toegeven dat ik mijn machine leuk vind. Ik hou van het idee van het gebruik van dit als een alternatief voor een echt bureau, voor de eerste keer in mijn leven. Ik heb het gevoel dat ik het in de gaten moet houden en er niet aan moet wennen: het kan lang duren om het te gebruiken. Dit onderscheidt dit artikel van artikelen zoals doos vergelijk. Dus heb ik besloten om mijn gedachten te delen over deze machine. Voordat ik begin, ik denk dat ik moet zeggen dat ik al een paar van deze machines gebruikt. Ik kocht de eerste ongeveer 6 jaar geleden en het werkte geweldig, want het was niet veel te betalen voor een zeer mooie desktop computer, met veel functies. Ik had een probleem mee, want het ontbrak een schijf en een audio-kaart. Ik kon het niet aan het werk krijgen en besloot om het weg te gooien. Na een paar jaar kreeg ik een andere en het werkte geweldig. Ik kocht onlangs een nieuwe en nu ga ik door dit hele proces weer.

De reden dat ik dit bericht schrijf is dat nadat ik een beetje tijd had om na te denken en een kijkje te nemen op de machines, heb ik besloten dat ik ze uit elkaar te halen. De eerste machine die ik uit elkaar wilde halen was degene die ik al had geïnstalleerd en ik kocht in 2008. Het was in gebruik voor de afgelopen 8 jaar. Het had een kleine harde schijf op, een DVD-station, een paar geheugenkaarten, een paar printers en een paar draadloze kaarten. De harde schijf was geen probleem, want het was de enige schijf die ik heb geïnstalleerd. Nadat ik had een paar cd's in, vond ik dat de DVD-drive was niet veel. Ik kon geen info vinden over dit probleem op het moment.