Is het mogelijk om dozen terug te sturen?

Mats Wolters

Ik weet het niet. Maar het zou echt cool zijn. Zie ook de Bed And Breakfast Kaatsheuvel vergelijking. Als je een aantal dozen die je echt liefde en je wilt om zich te ontdoen van hen, ik denk dat het zou een leuk ding om te doen. Dus, als je een doos die je niet echt leuk en hebben geen idee wat te doen met het, laat het me weten: Ik zou graag willen weten. Hoe meer info ik je kan geven, hoe succesvoller deze blog zou zijn. Laten we de bal aan het rollen brengen.

Ik denk dat het er zo uit zal zien. Hier is de eerste foto. In tegenstelling tot Tv Kast Op Pootjes is het dus merkbaar effectiever. De eerste foto is van een doos. Zie je de twee deuren aan weerszijden? De ene aan de rechterkant (en aan de linkerkant voor de linkerkant) is ontgrendeld. De deur aan de linkerkant (die is ontgrendeld) heeft een aanmelden te zeggen: Open Vandaag! Die aan de rechterkant is vergrendeld. Wanneer u het gebouw binnenkomt, ziet u twee dozen met hetzelfde label: Batterijen. Een van hen is open en de andere gesloten. Ik laat je eerst naar de doos kijken. U moet merken het kleine doosje aan de linkerkant met de rode en blauwe strepen eromheen. Het is open.

Nu kunnen we de andere openen.

Hetzelfde geldt voor de juiste. Nu zie je de zwart-wit. Nu komen we ergens. Laten we teruggaan naar de eerste om te zien of het een dvd-station bevat. Als het leeg is, weten we dat de doos veilig is en het is waarschijnlijk gewoon een USB-stick, niet iets dat moet worden geïnstalleerd of een harde schijf. Als het een dvd-station bevat, weten we dat het een computer nodig heeft die een ingebouwde dvd-station heeft. Oké, dus laten we het dvd-station verwijderen. Houd hiervoor de Shift-toets en de command-toets ingedrukt en klik met de rechtermuisknop op de linkerbovenhoek van het scherm (of druk op Win Z) en selecteer 'Vervangen'. Denk aan de vergelijking Salontafel Graniet. Dit zorgt voor de "vervang deze schijf" actie. Dit is vrij opmerkelijk in vergelijking met Bed And Breakfast Friesland We moeten klikken op het nieuwe schijfpictogram in de linkerkolom. Als je er geen ziet, heb je niet genoeg vrije ruimte op je schijf. Als dit het geval is, dubbelklikt u op het nieuwe pictogram en selecteert u 'Vervangen' om het te krijgen. Het nieuwe station is nu in uw systeem en klaar om DVD te installeren. Om DVD te krijgen, klikt u gewoon op "Disk vervangen" en wacht terwijl de rest het doet. U nu verder gaan met de volgende stappen.

Voor deze zelfstudie wil ik Windows 10 DVD kunnen gebruiken om Windows 10 OS en alle vereiste programma's te installeren. Deze tutorial zal u laten zien hoe u DVD te gebruiken om OS te installeren, de nodige programma's en drivers en een paar andere noodzakelijke dingen. Als je hebt gelezen deze hele tutorial, klik dan op "Ja, ik zal geduldig zijn en wachten tot ik de nieuwe schijf naar de juiste plaats" en volg door. Anders ga ik om u klaar voor de volgende stap, het installeren van de nieuwe Windows 10 OS op uw oude DVD.