Terwijl ik test

Mats Wolters

De categorie 'Best of' is een goede plek om te beginnen als je op zoek bent naar inspiratie of als je gewoon de site een beetje wilt verkennen.

In de regel accepteren we geen verzoeken om bloggen van gasten. Dus, voel je vrij om ons een lijn hier met uw verzoek, maar stuur het niet met uw blog post - we zullen geen verantwoordelijkheid nemen voor alle acties die u op onze site.

Zoals u zult zien in de onderstaande lijst, hebben we de beste categorie toegekend aan deze dozen, dus hier zijn ze: 1. Vantec Stofzuiger - De beste schoonmaakdoek voor het reinigen van kleding. Dit is een geweldige doos. 2. B&O - Best of The Box: Ik hou van deze doos voor het schone ontwerp en een paar geweldige functies zoals auto shut-off en afstandsbediening (hoewel niet echt de moeite waard een premie). Als je van de B&O-lijn van producten houdt, zul je deze doos geweldig vinden. 3. Kifaru K8S Serie van sprekers - Ik heb mijn K8S luidsprekers al jaren en ze zijn een essentieel onderdeel van mijn dagelijks leven.

U onze regels hier lezen. We zijn niet je privé spionnennetwerk en we zijn niet geïnteresseerd in wat je zegt of doet.

Om onze lezers te beschermen tegen gepersonaliseerde advertenties, behouden we ons het recht voor om de volgende informatie te delen met onze partners: U staat op het punt het artikel "Mats Wojtowicz and the box industry" over dozen te bekijken. Om te voorkomen dat u in de toekomst een "spammy"-link krijgt (of een advertentie), moet u uw cookies wissen en opnieuw invoeren. Deze informatie mag niet worden gebruikt, gedeeld of verkocht voor andere doeleinden. We zullen uw persoonlijke gegevens nooit delen met derden, zelfs niet in het onwaarschijnlijke geval dat u dat wilt, om deze aan een derde partij te verkopen of te gebruiken als onderdeel van een onderzoeksproject. Het lijkt erop dat sommige mensen zijn meer overstuur dan anderen. Ik ben blij om uit te leggen waarom het goed is om het artikel te bekijken, maar je beter doen in de toekomst. Het artikel werd gepubliceerd op 22 juli en is beschikbaar via deze link, de tekst is ook beschikbaar om te bekijken op mijn blog.

We zijn er trots op om te dienen als de go-to plek voor informatie over nieuwe hardware en nieuwe concepten. Daar weten we dat je er voor bent.

Ons doel is om een platform te bieden voor onafhankelijke ontwikkelaars en consumenten om hun kennis te delen op een manier die voor iedereen toegankelijk is. Zoals wij het zien, deze site is niet alleen een bron om onze lezers te informeren, maar ook om hen in staat stellen om de juiste informatie voor hen te vinden. Naast de presentatie van technische informatie, de site is een geweldige bron voor degenen die proberen om informatie te delen met hun collega's of collega-liefhebbers. We streven ernaar om een omgeving te creëren die creativiteit bevordert en de juiste plek biedt voor mensen om hun ideeën met elkaar te delen. Als u vragen heeft over wat u leest of wat we kunnen doen om uw ervaring te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. Welkom bij de KipFileTRECECTEN! De KipFileTRECECTEN is een plek waar technische details over hardware en software worden besproken, gevalideerd en gedeeld onder onafhankelijke, open source software ontwikkelaars, waaronder mensen die ervoor hebben gekozen om hun technische kennis in het openbaar vrij te geven.