Wanneer zijn dozen uitgevonden?

Mats Wolters

Een paar jaar geleden misschien. Dan zeg ik meestal: "Wie heeft ze dan geschapen? Waarom zou ik ze vertrouwen?". Ik weet niet hoeveel ze weten over dozen, maar ik denk niet dat ze echt schelen. Het is niet zo dat de gemiddelde persoon iets over hen weet. Ik denk ook dat de meeste dozen zijn vrij duur. Ik denk dat ze zijn gewoon ontworpen voor marketing doeleinden. Het is alsof ze iets proberen te creëren.

Het is geen goed idee om mensen die dozen verkopen te vragen over hun proces. Het is beter om te proberen om een mening te krijgen van mensen die daadwerkelijk hebben gebouwd dozen. Ik heb geprobeerd om een lijst van dozen die ik kan aanbevelen te maken. Je het op de rechter zijbalk controleren. Als u denkt dat ik gemist geen dozen, vertel het me in opmerkingen of e-mail. Het beste ding om te doen is om rond te kijken en ervoor te zorgen dat wat u geïnteresseerd bent in is in goede staat. Dit kan interessant zijn, in vergelijking met Tafellamp Storm Wit Ik zal niet in staat zijn om veel te zeggen over een doos als ik niet proberen om het te zien. Als je het niet kopen, probeer dan met iemand te praten die dat wel kan. Ik kan advies geven over hoe je de beste prijs te krijgen en voor andere nuttige info. Als je denkt dat ik een fout heb gemaakt, kun je me een mail sturen en ik zal doen wat ik kan. De prijs kan niet hetzelfde zijn als je zou hebben betaald bij uw lokale winkel, maar het is waarschijnlijk beter dan bij online veilinghuizen zoals Ebay. U mij ook iets vragen over verzendkosten en levertijden. Als u wilt deelnemen aan de discussie over een doos, de beste manier om dat te doen is om te posten op de forums. Er zijn ook een aantal interessante foto's en video's van dozen, op een zeer lage resolutie, maar ze zijn gratis. U ook gratis toegang krijgen tot het archief van mijn vorige artikelen. En vergeet niet, de belangrijkste draad is hier.

Dozen en een doos voor de win: hoe maak je het werk Als je mijn vorige post al hebt gezien, weet je hoe een heel eenvoudig proces van het verpakken en verschepen van dozen en dingen in Nederland. Mijn doel was om de dozen in de post in april. Hiervoor had ik een doos nodig die licht van gewicht was. Ik keek naar vele dozen, sommige in de vorm van een honkbal en sommige als eenvoudige dozen. Ik heb zelfs een Nederlandse ontwerper die gespecialiseerd is in het ontwerpen van verpakkingen en een heleboel andere dingen voor een advies gevraagd. Ze zei: Als je geen plastic gebruikt, werken ze niet voor jou. Plastic is duur, maar het is niet goedkoop.

Het beste advies dat ik heb gekregen was:

"Als je een doos krijgt, zorg er dan voor dat het stevig en stevig is, betekent niet goedkoop. Goedkoop betekent goedkoop, maar als het is gemaakt op een goede manier, vindt u het duurt een lange tijd. Toen ik de dozen van mijn moeder kreeg, kocht ik een doosje. Het was slechts ongeveer 30 minuten van de fabriek voor mij. Ook doos vergelijk is een test waard. Mijn moeder maakte de beste dozen in de wereld en ik hou van de manier waarop ze haar werk doet. Als zij er niet was geweest, had ik veel geld uitgegeven." Maar er zijn ook veel geweldige ideeën waar ik van hou, en ik hoop dat ze op een dag in een doos zullen worden opgenomen. Dus als je van deze blog, wilt u zich abonneren op nieuwe berichten te ontvangen.